KAPCSOLAT
CÍM

LO5.0T

Hyster LO 5.0 T elektromos vontató targonca

Kicsi és még annál is kisebb, mégis elhúzza amit kell!A Hyster LO 5.0 T targonca képes akár 5000 kg súlyú rakományt vontatni. Ezen típus a már sokat bizonyított és kiforrott Hyster komissiózó targonca az LO szériára épül, így annak előnyei, mint például az alacsony üzemeltetési költségek és a nagy teljesítményű vonóerő szintén jellemzik az LO5.0T-t. Tökéletes megoldás a gyártósorok, illetve az autó- és gépipar kiszolgálására. Költséghatékonyság szempontjából nincs versenytársa! Az egymás után kapcsolt szállítókocsikon elhelyezett árukat könnyedén és akár szűk helyeken is képes biztonságosan szállítni. A szállítókocsik nyomvonal követésüknek köszönhetőek.A Hyster elektromos vontató legfőbb jelemzői:
  • AC motorja, mely 2,6kW teljesítményű kiváló gyorsítási, fékezési és haladási jellemzőkkel bír. Egyenletes, rángás mentes indulás és megállás. Kiválóan alkalmazható törékeny áruk szállítására is.
  • Intelligens kialakítású, univerzális karimájának köszönhetően széles körben alkalmazható: autóipari összeszerelő és alkatrész ellátási lánc, csomagküldő és egészségügyi szolgáltató vállalkozások gyűjtő és osztályozó feladatinak ellátására.
  • Hegesztett acél vázának kialakítása biztosítja a hosszú távú megbízhatóságot és tartósságot, és védi egy esetleges ütközés károsító hatásaitól. A géptest orr részének műanyag borítása a kisebb ütközéseket tompítja és véd a deformálódástól.
  • A fedélzeti diagnosztika és a könnyen hozzáférhető alkatrészek csökkentik a leállás miatti költségeket. Az AC meghajtó motor beépített hővédelemmel van ellátva, és teljesen zárt, így védett a mechanikai behatásokkal és törmelékekkel szemben.
  • Energia hatékonysága tovább csökkenti a működési költségeket, választható teljesítmény-beállításaival az adott alkalmazás körülményeihez igazodik.
  

ModelLoad Capacity (kg)Lift Height (mm)Battery Capacity (V / Ah)Weight (kg)
LO5.0T5000-24V / 465-620Ah1018 / 1132

Technikai Specifikáció letöltése :

LO5.0T.pdf Warehouse Range.pdf